KURSENE


Kreativ dans for barn
Skapende og lekbasert dans! Barna utvikler kroppsbevissthet, dynamikk, rom- og rytmeforståelse. Omsorg for andre og god fellesfølelse vektlegges stor verdi. Vi beveger oss bl.a. til afrikanske trommer, etnisk og klassisk musikk. Målet er å stimulere barnas kreativitet og fantasi, og ikke minst ivareta deres danseglede! Gjennom øvelser utvikler barna sitt bevegelesvokabular og får et godt grunnalg for senere dansetrening.
Timeplan Kreativ dans for barn

Barneballett
Barna lærer de grunnleggende ballettposisjonene, trener balanse, styrker kroppens holdning og fleksibilitet. Vi danser til musikk fra kjente balletter som Svanesjøen og Nøtteknekkeren
Timeplan barneballett

Yoga for barn
Vi gjør enkle yogaøvelser, lærer solhilsen og følger naturens fenomener. Yogaøvelsene styrker balanse, bevegelighet og koordinasjon. Vi blir kjent med pusten og kjenner på gleden av å ligge rolig og slappe av. Klassen er enkel, men byr også på spennende utfordringer.
Timeplan yoga for barn

Kurs for voksne
Ønsker du ideer til hvordan bruke dans og bevegelse i barnegruppa? Jeg holder også kurs for lærere i grunnskolen som knyttes direkte til kompetansemålene i fagene musikk og kroppsøving.
Kurs for voksne